Groep 8 2017-2018

Rsg Wiringherlant: voor doeners en denkers van alle niveaus

 

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen!

Je zit nu in groep 8. Dat betekent dat je aan het nadenken bent over naar welke middelbare school je gaat. Dat je hier terecht bent gekomen, is dus niet zo gek.

Rsg Wiringherlant is voor denkers en doeners van alle niveaus.

 

 

Ons motto? ‘Open naar jezelf, naar elkaar en naar de wereld’.

 

 

Ben jij een denker, iemand die goed kan leren uit boeken? Of ben jij een doener, iemand die graag met zijn handen werkt? Of misschien ben jij allebei?

Hier kun jij lezen wat wij jou te bieden hebben op onze school.

Waarom rsg Wiringherlant? 

vmbo basis- en kadergerichte leerweg

vmbo theoretische en gemengde leerweg

havo en atheneum 

interviews met leerlingen vmbo

interviews met leerlingen havo en atheneum

 

Kom jij ook naar onze open dag?

Op 30 januari 2018 is het zo ver: de open dag van rsg Wiringherlant.

Het thema? Mystery! Jouw school ontvangt in december de Mystery Box. In deze box zitten allerlei vragen en opdrachten en echte breinbrekers die jij moet oplossen.

Maar eerst vragen we je om naar de volgende pagina te gaan. Daar vind je een formulier waarop je kunt invullen welke twee lesjes je ‘s middags tijdens onze open dag wilt volgen. Geef twee combinaties aan, dan hoor je in januari welke het is geworden. groep 8

 

Nu gaan we weer verder met de Mystery Box. Klik hier om de inhoud van de Mystery Box te bekijken!

Wat kun je met deze breinbrekers?

Voor de opdrachten die je op school afrondt, krijg jij één cijfer van een code van zes cijfers. Tijdens de lessen van het middagprogramma dat je op de open dag volgt, kun jij ook weer één cijfer van deze code verdienen. In de avond kun jij door het uitvoeren van opdrachten de andere cijfers van jouw code verdienen. Is je code compleet?

 

Kraak de kluis tijdens de open dag!

 

Heb jij alle zes cijfers van jouw code binnen? Dan kun je op de open dag een kluis in onze school proberen te kraken en een mooie prijs winnen. De prijzen worden de volgende dag uitgereikt op jouw school. Uiteraard is deze prijs ook een mystery, net als de Mystery Box. We geven je één hint: de prijs kun je in je volgende schooljaar goed gebruiken.

 

Zien we jou op de open dag? Wij hopen van wel!