Flits activiteitenweek 9 tot en met 13 oktober 2017

In de week van 9 tot en met 13 oktober worden er veel activeiten georganiseerd. Omdat het bij excursies verplicht is per klas extra begeleiding in te roosteren, kan dat in andere klassen leiden tot lesuitval. We trachten dit tot een minimum te beperken.

 

Activiteiten:

  • De leerlingen van vmbo-bb/kb leerjaar 4 zijn de hele week op stage.
  • Gedurende de week zijn er door de LOBcoördinatoren allerlei activiteiten georganiseerd voor de leerlingen van vmbo 2, havo/vwo 3 en de bovenbouwklassen vmbo tl, havo en vwo die in het teken staan van LOB (Loopbaanoriëntatie en Beroepen).
maandag 9 oktober kennismakingsdagen in Epen voor B1a, B1b en B1c
workshop NHL (3 lesuren) voor havo/vwo 3

fotograferen eindexamenkandidaten voor het jaarboek

Van de leerlingen van de eindexamenklassen wordt een portretfoto gemaakt voor het jaarboek dat tijdens de diplomauitreiking wordt uitgedeeld.

 

Escape Room voor B1k (schooljaar 2016-2017)

Klas B1k (schooljaar 2016-2017) heeft vorig schooljaar meegedaan aan de “Ontsnap aan je Toetsstress”-actie van uitgeverij Noordhoff en daarbij een prijs gewonnen. De prijs bleek een Escape Room op school te zijn.

beroepentest voor vmbo 2 en havo/vwo 3
dinsdag 10 oktober kennismakingsdagen Epen voor B1a, B1b, B1c en B1g, B1f
beroepenbeurs in de D2-vleugel voor vmbo 4, havo/vwo 3, 4, 5, 6
  fotograferen eindexamenkandidaten voor het jaarboek
Bureau Halt voor leerjaar 1
woensdag 11 oktober kennismakingsdagen Epen voor B1g, B1f en B1e, B1k
pso voor vmbo tl2
 

excursie TU Delft voor vwo 3

De excursie is onderdeel van de activiteiten die worden georganiseerd in verband met de LOBweek (Loopbaanoriëntatie en begeleiding) voor havo/vwo 3.

 

excursie HVC Alkmaar voor havo 3

De excursie is onderdeel van de activiteiten die worden georganiseerd in verband met  de LOBweek (Loopbaanoriëntatie en begeleiding) voor havo/vwo 3.

 

excursie naar Amsterdam, Scheepvaartmuseum en Schoorl, klimduin voor vmbo bb/kb2

Vanuit de sectie kunst en cultuur, geschiedenis en lichamelijke opvoeding, wordt deze excursie georganiseerd daar deze aansluit op het onderwijsprogramma van de secties.

donderdag 12 oktober kennismakingsdagen Epen voor B1e, B1k en B1l, B1n
Studie experience in Zaandam voor vmbo 4, havo/vwo 5, 6
 

excursie naar Amsterdam, Rijksmuseum voor vmbo tl2

Vanuit de sectie kunst en cultuur en geschiedenis wordt deze excursie georganiseerd omdat deze aansluit op het onderwijsprogramma dat is gevolgd op school. Voor het vak geschiedenis is bijvoorbeeld “De Gouden Eeuw” behandeld in de lessen.

 

excursie naar Bremen voor vmbo tl3

In Bremen wordt o.a. een stadswandeling gemaakt (tijdens de lessen op school door de leerlingen zelf samengesteld) en de Dom van Bremen bezocht. Ook moeten er verschillende ELOSopdrachten worden uitgevoerd.

 

excursie naar Haarlem en Snow Planet voor havo 4

De leerlingen bezoeken eerst Haarlem en gaan daarna skiën in Velsen. De excursie wordt georganiseerd door de secties kunst en cultuur en lichamelijke opvoeding.

In Haarlem worden bezoeken gebracht aan de musea Frans Hals (workshops meestertoets of freeze frame), Teyler (workshop etsen van Rembrand) of Dollhuys (workshop de bovenkamer).

vrijdag 13 oktober kennismakingsdagen Epen voor B1l, B1n
 

excursie naar Haarlem en Snow Planet voor vwo 4 en 5

De leerlingen bezoeken eerst Haarlem en gaan daarna skiën in Velsen. De excursie wordt georganiseerd door de secties kunst en cultuur en lichamelijke opvoeding.

In Haarlem worden bezoeken gebracht aan de musea Frans Hals (workshops meestertoets of freeze frame), Teyler (workshop etsen van Rembrand) of Dollhuys (workshop de bovenkamer).

 

excursie naar Delft en Den Haag voor cluster geschiedenis vmbo tl4, havo5 en vwo6

In Den Haag wordt een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer en in Delft o.a. aan de Nieuwe Kerk. De excursie is georganiseerd door de sectie geschiedenis.

 

zaalvoetbaltoernooi op basis van inschrijving voor leerjaar 2

Vanaf 12.00 uur is er door de sectie lichamelijke opvoeding een zaalvoetbaltoernooi voor de leerlingen van het tweede leerjaar georganiseerd. De inschrijving is op basis van vrijwilligheid.