Heel Wiringherlant bakt

In de voetsporen van “ heel Holland bakt”organiseert de afdeling zorg&welzijn een taartbakwedstrijd. Alle leerlingen en docenten kunnen meedoen.

We dagen jullie uit om voor 1 maart 2018 een ontwerp in te dienen. De taarten worden op een nader te bepalen tijdstip in de keuken van zorg en welzijn gebakken. Een vakkundige jury kiest de beste 10 taarten. De taarten zullen beoordeeld worden op de onderstaande criteria en de winnende taart is de Wiringherlant taart van het jaar. Bij iedere speciale gelegenheid zal deze gemaakt worden.

Criteria

Het werkstuk en onderdelen ervan dienen eetbaar te zijn. Er is een algemene uitzondering voor gebruik van bloemdraad en tape voor suikerbloemen, bij een meerlagige taart zijn taart- karton en taart- deuvel toegestaan

  • Het ontwerp moet uniek zijn
  • Ons schoollogo of de kleuren moeten terugkomen in het ontwerp
  • De taart moet in drie uur te maken zijn

Bij deelname geef je automatisch toestemming aan derden om (delen van) je ontwerp te fotograferen. Je bent je er dan van bewust dat dit ontwerp door anderen gebruikt kan worden. Bij deelname geef je de organisatie toestemming om foto’s van je wedstrijdstuk, met naamsvermelding , te gebruiken voor promotiedoeleinden.

We hopen op veel inzendingen en creativiteit.

 

Team Zorg en Welzijn