OPEN NAAR JEZELF, NAAR elkaar
EN NAAR DE WERELD

Beste groep 8-er,

Op deze pagina vind je gedurende dit schooljaar leuke informatie over bijvoorbeeld de Brugklasbezoekdagen en de open dag. Houd de site dus in de gaten!
Heb je nog andere vragen? Stuur dan een mail naar info@wiringherlant.nl. We beantwoorden ze graag. 

 

 

ontdek
onze school
in 60 sec!

 

 

FIRST LEGO LEAGUE

Ook dit jaar doet rsg Wiringherlant weer mee met de FIRST LEGO League. Vorig jaar was het thema 'Cargo Connect' en hebben we met ons team de Robotontwerp Award gewonnen. 
Dit jaar is het thema 'Super Powered' en mogen we zelfs met twee teams van tien leerlingen naar de regiofinale in Alkmaar op 8 februari. 
Voor deze teams zoeken we leerlingen uit groep 8 en de brugklas die hun krachten willen bundelen! 

Elke woensdagmiddag tussen 15.30 uur en 16.30 uur komen de teams samen in het duurzaamheidslab.  
Hou jij van programmeren, creëren en innoveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je tot 1 oktober aanmelden via stm@wiringherlant.nl

 

workshops voor klas 1 en 2

Nieuw op Wiringherlant zijn de workshops voor klas 1 en 2. Kunst, cultuur, muziek, zang en dans of pr & communicatie. En je kunt je voor nog veel meer workshops inschrijven!
De workshops duren steeds 6 weken en in week 7 is er een eindpresentatie. Tijdens de workshops leer je dingen die je bij de andere vakken niet leert. Doe je mee met gitaarspelen of fotografie?  

ouders groep 8

Wij hebben als brede scholengemeenschap de meeste onderwijsniveaus onder één dak, van vmbo tot en met atheneum. Daarnaast bieden wij tal van extra accenten die ons onderwijs verrijken en waarmee we leerlingen prikkelen. Kortom, wat uw kind in zich heeft, willen wij eruit halen. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind goed in zijn vel zit en goed kan opschieten met zijn medeleerlingen en docenten. Het is die open houding, die wij op onze school nastreven.

Zodra we weer ouders morgen ontvangen, nodigen we u uit en laten we graag onze school zien!   
Hebt u nog andere vragen? Stuur dan een mail naar j.rozemeijer@wiringherlant.nl

Top