IK LEER DIGITAAL

Kennismaken met TTO (tweetalig onderwijs)
Op Wiringherlant geven wij tweetalig onderwijs op havo- en atheneumniveau. Wij willen uw kind graag de gelegenheid geven om alvast kennis te maken met Engelstalige lessen. Daarom bieden wij ‘ik leer digitaal’ aan. Het Taalent-traject heeft als doel het ontwikkelen van de Engelse taalvaardigheden en wordt volledig digitaal aangeboden.

We starten met twee groepen. Er zijn lessen voor leerlingen die willen kennismaken met lessen in het Engels. En wij bieden lessen aan voor leerlingen die een extra uitdaging willen.
De lessen zijn verschillend en kunnen worden ingedeeld op niveau.
Heeft uw zoon/dochter een voorlopig advies voor havo of atheneum en denkt hij/ zij eraan tweetalig onderwijs te volgen? Dan is dit een prachtige kans om kennis te maken met het TTO!

Iedereen kan zelfstandig door de leerstof heen gaan omdat de kennisoverdracht in het systeem zit. Je werkt op je eigen tempo en niveau. Via het messageboardsysteem kunnen er vragen worden gesteld aan eCoaches, dit zijn docenten van Wiringherlant die antwoord geven op alle vragen.

 

Hoe werkt het?

Voor deelnemende leerlingen wordt een account aangemaakt in de digitale school van scholengemeenschap Wiringherlant. De leerlingen kunnen hier 24/7 op inloggen via www.ikleerdigitaal.nl. Er hoeven dus geen ingewikkelde software pakketten te worden geïnstalleerd, toegang tot internet is voldoende. Er worden leeropdrachten in het Engels klaargezet door de e-Coach waar uw zoon/dochter op school (als ze met de reguliere opdrachten klaar zijn) en thuis mee kunnen werken.

Omdat er ook een volgsysteem aan gekoppeld is, kan de voortgang van resultaten eenvoudig gemonitord worden. Het is een goede manier om kennis te maken of de verdieping op te zoeken in het Engels.

Hoe kun je je aanmelden?
Via de groepsleerkracht van uw zoon/dochter of stuur een mail naar j.rozemeijer@wiringherlant.nl. 
Na inschrijving ontvangt u verdere informatie.

Top