IK LEER DIGITAAL

Kennismaken met 'ik leer digitaal Engels'

Op Wiringherlant geven wij het vak Engels. Wij willen uw kind graag de gelegenheid geven om alvast kennis te maken met de Engelse taal. Daarom bieden wij ‘ik leer digitaal’ aan.
Dit traject heeft als doel het ontwikkelen van de Engelse taalvaardigheden en wordt volledig digitaal aangeboden.
Wij bieden uitdagende digitale lessen aan in het Engels. Iedereen kan zelfstandig door de leerstof heen gaan, omdat de kennisoverdracht in het systeem zit. Je werkt op je eigen tempo en niveau. Via het messageboardsysteem kunnen er vragen worden gesteld aan eCoaches, dit zijn docenten van het Wiringherlant die antwoord geven op alle vragen.
Heeft u vragen over ik leer digitaal mail naar: t.hollander@wiringherlant.nl

Heeft uw zoon/ dochter voorlopig advies havo/ havo-atheneum/ atheneum en veel affiniteit met de Engelse taal? Dan is tto (tweetalig onderwijs) echt iets voor uw zoon/ dochter!
Voor meer informatie kunt u mailen naar: i.koomen@wiringherlant.nl

 

Hoe werkt het?

Voor deelnemende leerlingen wordt een account aangemaakt in de digitale school van scholengemeenschap Wiringherlant. De leerlingen kunnen hier 24/7 op inloggen via www.ikleerdigitaal.nl. Er hoeven dus geen ingewikkelde software pakketten te worden geïnstalleerd, toegang tot internet is voldoende. Er worden leeropdrachten in het Engels klaargezet door de e-Coach waar uw zoon/dochter op school (als ze met de reguliere opdrachten klaar zijn) en thuis mee kunnen werken.

Omdat er ook een volgsysteem aan gekoppeld is, kan de voortgang van resultaten eenvoudig gemonitord worden. Het is een goede manier om kennis te maken of de verdieping op te zoeken in het Engels.

Hoe kun je je aanmelden?
Via de groepsleerkracht van uw zoon/dochter of stuur een mail naar j.rozemeijer@wiringherlant.nl. 
Na inschrijving ontvangt u verdere informatie.

Top