OPLEIDINGSSCHOOL

Leren van en met elkaar

Rsg Wiringherlant is een gecertificeerde opleidingsschool die aangesloten is bij de Regionale academische Opleidingsschool West-Friesland (ROWF).

Leren op de werkplek
Op rsg Wiringherlant kunnen toekomstige leraren zich in de praktijk ontwikkelen. Om deze praktijkervaring op te doen lopen zij tijdens verschillende fases van hun opleiding stage bij ons. Hierin worden zij begeleid door ons opleidingsteam bestaande uit 3 schoolopleiders en een groot aantal getrainde werkplekbegeleiders. In samenwerking met verschillende opleidingsinstituten verzorgen wij training op locatie.

Wij leveren graag een bijdrage aan het klaarstomen van de nieuwe generatie docenten zodat goed onderwijs ook in de toekomst in Nederland verzekerd is.

Nieuwe docenten
Nieuwe docenten bieden wij een driejarig coachingstraject. In samenwerking met een persoonlijke coach wordt er ingezet op verdere professionalisering binnen de lessen en onze organisatie.Geïnteresseerd in een stageplek? Dan horen we graag van je!

Schoolopleiders
Arjan van Deutekom, zijn e-mailadres is:    a.deutekom@wiringherlant.nl
Mariëtte Spaltman, haar e-mailadres is:     m.spaltman@wiringherlant.nl
Roos Dekker, haar e-mailadres is:               r.dekker@wiringherlant.nl

Overweeg je als zij-instromer een overstap naar het onderwijs, verwijzen we je graag naar www.stappeninhetonderwijs.nl voor meer informatie.

 

 

 

WERKEN BIJ

Voor onze vacatures en meer informatie verwijzen we u graag naar www.sovon.nu/vacatures.

Top